Ακόμη μια νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Μπουγά. Αυτή τη φορά μέσα στη Γλυφάδα.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού έγινε μόλις στο 2’. Ο Παπαχρήστος έκανε την συρτή πάσα απο τα δεξια,με τον Ψωμάρα να διώχνει άτσαλα και την μπάλα να περνάει μόλις αουτ. Στο 5’ ο Ζαννίκος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ομως δεν πιάνει καλά το πλασέ κι αστοχεί. Στο 22’ ο Φάκης Ι. εκτελεί το μακρινό φάουλ, ο Κυριακόπουλος πασάρει με τη μία στην καρδιά της άμυνας του Ποσειδώνα κι ο αρχηγός Πάσσαρης απο κοντά την στέλνει στα δίχτυα. 0-1. Στο 67’ ο Παπαχρήστος βγαίνει στην αντεπίθεση με τρομερό τρέξιμο ύστερα απο πάσα του Καλημέρη και πλασάρει άψογα τον Θεοδωρακόπουλο κάνοντας έτσι το 0-2. Στο 78’ ο Κυριακόπουλος κάνει την σέντρα απο τ’ αριστερά, ο Θεοδωρακόπουλος δεν συγκρατεί την μπάλα στα χέρια του, με τον Μπεκατώρο να το εκμεταλεύεται κι απο κοντά να κάνει το 0-3. Το τελευταίο σφύριγμα του Αλαμπέη βρίσκει τα Μελίσσια στο -4 απο τον πρωτοπόρο Κένταυρο, έχοντας όμως την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του ομίλου. Ο Ποσειδώνας απ’την άλλη, θα παλέψει για την σωτηρία του στις εναπομείναντες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Θεοδωρακόπουλος, Ψωμάρας, Χατζησωτηρίου, Ψωμάς (72’Ασπιώτης), Κουνάδης, Παπαδάκης (77’Σπυρόπουλος), Αποστολόπουλος, Σουλιμιώτης, Μαυρίδης, Μίτρε, Μπουρμπούλης (52’Αρβανιτάκης, 58’ Σκέμπι)

Μελίσσια (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Πάσσαρης, Τσιριγώτης, Φάκης Δ. (75’Ντεντόπουλος), Καλημέρης (82’Μαρουλίδης), Τούντας, Ζαννίκος (60’Μπεκατώρος), Φάκης Ι. (72’Πουλάκης), Παπαχρήστος

Διαιτητής:Αλαμπέης
Α’ Bοηθός:Γουρελης
Β’ Bοηθός:Λιαμπότης

Πηγή : Abola.gr