Πρίν απο ένα χρόνο περίπου,τα Μελίσσια χάσανε στο ίδιο γήπεδο απο την Ελευθερούπολη με 4-1 και πάλευαν για την σωτηρία τους στην κατηγορία.
Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά...Σήμερα νικήσαν 0-3 και είναι πιό κοντά απο ποτέ στην άνοδό τους στην Ά ΕΠΣΑ. Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απο την Κοψαχείλα,τα Μελίσσια μπήκαν αγχωμένοι στο σημερινό παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν ένα πολύ καλό σουτ του Παπαχρήστου στο 16’ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο 18χρονος Kolovani. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Μπουγά μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και έδειχναν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για τη νίκη.Πίεσαν ασφυχτικά την Ελευθερούπολη και τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο 66’.Ο Ι.Φάκης εκτέλεσε αριστουργηματικά το κόρνερ,ο Ζαννίκος πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 0-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Εκείνη τι στιγμή έφυγε όλο το άγχος απο τα πόδια των φιλοξενούμενων παίρνοντας έτσι τον ολοκληρωτικό έλεγχο του παιχνιδιού.Έξι λεπτά μετά κερδίζουν πέναλτι ύστερα απο χέρι που έκανε ο Μπεκάι.Ο Ι.Φάκης το εκτέλεσε.0-2 στο 72’.Την σκυτάλη πήρε ο έτερος Φάκης ο Δημήτρης που με εξαιρετική προσωπική ενέργεια που έκανε στο 87’ άδειασε τον αντίπαλό του πάσαρε την κατάλληλη στιγμή με τον Παπαχρήστο να το εκμεταλλεύεται και απο κοντά να κάνει το 0-3. Το τελικό σφύριγμα της λήξης του ρεφ Ζαραβίνου βρίσκει τα Μελίσσια ένα βήμα πρίν την άνοδο,αφου η Κοψαχείλα έχασε 0-3 στην έδρα της απο τον Κένταυρο.
 
Ένα μεγάλο respect στον αρχηγό της Ελευθερούπολης Μιχάλη Σπανό που σε δύο ματς κρεμάει τα παπούτσια του. Ένας αξιόλογος παίκτης και άνθρωπος.
 
Ελευθερούπολη (Μπουντούρης Γ) : Kolovani, Begaj, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Σπανός, Κιαπέκος (70’Σταύρος), Χούσος, Darwish (82’Λανάρας, Vidhishitae (70’Τσιπάς), Σαχινίδης, Συγγρός (65’Καπέλης)
 
Μελίσσια (Δημήτρης Μπουγάς) : Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Πάσσαρης, Τσιριγιώτης, Φάκης Δ. (89’ Ξένος) Μπεκατώρος (60’Καλημέρης), Τούντας (46’ Πουλάκης), Ζαννίκος (85’Ντεντόπουλος), Φάκης Ι., Παπαχρήστος
 
Διαιτητής:Ζαραβίνος
Βοηθός Α’:Βαξαβανέλης
Βοηθός Β’:Ζήρδας
 
Πηγή : Abola.gr