Στην ανάγκη οι παίκτες του να πράξουν τα δέοντα στην κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

Μία ανάσα από την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία βρέθηκαν τα Μελίσσια μετά το ευρύ 5-0 επί του Αγίου Θωμά.

Ττο φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων συνιστά μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στον δεύτερο ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Δημήτρης Μπουγάς έσπεσυε να δώσει το δικό του στίγμα όσον αφορά την κρίσιμη τελική ευθεία:

«Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση κι ευρεία νίκη επί του Αγίου Θωμα, η οποία αποτέλεσε τη φυσική συνέχεια της εικόνας που έχουμε παρουσιάσει. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας δίνει τη δυνατότητα να ηρεμήσουμε πνευματικά και να προετοιματούμε για την κρίσιμη τελική ευθεία. Πλέον χρειαζόμαστε μόλις μία νλίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να φιξάρουμε το εισιτήριο της πολυπόθητης ανόδου. Η προσοχή αμς πλέον εστιάζεται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντις τον Υμηττό. Ο αντίπαλός μας χρειάζεται τους βαθμούς για διαφορετικούς σκοπούς και σαφέστατα θα συναντήσουμε υψηλό δείκτη δυσκολίας, ωστόσο, θα πρέπει να προετοιματούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Θα ήθελα να ευχηθώ Καλό Πάσχα σε όλον τον κόσμο».

 
Πηγή : Abola.gr