Αντίθετα συναισθήματα έφερε το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Υμηττό και Μελίσσια, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 2 - 0 και να κλειδώνουν την άνοδο τους στην Α' Κατηγορία, ενώ ο Υμηττός υποβιβάστηκε έπειτα και από την νίκη της Ιεράπολης κόντρα στον Νεοπεντελικό.

Και τα δύο τέρματα για τους φιλοξενούμενους ήρθαν στο β' μέρος, με τον Φακή στο 63' να κάνει το 0 - 1 και τον Ζαννίκο, που είχε περάσει στην θέση του Καραπαναγιώτη στο ημίχρονο, να σημειώνει το τελικό 0 - 2 στο 72'.
 
Με τη νίκη αυτή τα Μελίσσια έχει πλέον 67 πόντους και είναι στην 2η θέση, με τον Υμηττό να μένει στους 24 πόντους και να ισοβαθμεί με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας στην 14η θέση.
 
Υμηττός: Κατσιγιάννης, Γκάχια (66' Μαργώνης), Σουλιώτης (84' Γαβριήλ), Πουρνάρας, Νικολαΐδης, Κακούρης (78' Καρασπύρος), Παπανικολάου (75' Δεμενέγας), Παπαζαφείρης, Μανούσος, Χαραλαμπόπουλος, Ζήσης
 
Μελίσσια: Νικολάου, Καραπαναγιώτης (46' Ζαννικός), Κυριακόπουλος, Πάσσαρης, Τσιριγώτης, Φακής, Μπεκατώρος (84' Ντεντόπουλος), Τούντας, Πουλάκης (46' Πολυδορόπουλος), Φακής, Καλημέρης (71' Παπαχρήστος)