Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απέδωσε ο προπονητής των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς με αφορμή την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α' Κατηγορία

Μεθυσμένη Πολιτεία θυμίζουν τα Μελίσσια με αφορμή την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Το φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων αποδίδοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ποδ/όσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου, αποτέλεσε μία καλοκουρδισμένη «μηχανή», η οποία ήξερε πώς θα φτάσει στην εκπλήρωση των υψηλών της βλέψεων. Η εκτός έδρας νίκη επί του Υμηττού με 2-0, σηματοδότησε την μαθηματική εξασφάλιση Της ανόδου στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχών τεχνικός ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μπουγάς έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του για την εκπλήρωση του μεγαλεπίβολου στόχου:

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όσα έχουν κατορθώσει εφέτος, Κατάφεραν μέσα από ένα πολύ δύσκολο όμιλο με πολλές ιδιαιτερότητες να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και στο τέλος να δικαιωθούν. Στο παιχνίδι με τον Υμηττό, παρά το γεογνός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδ,α η οποία καιγόταν για βαθμούς παραμονής και σε μία δύσκολη έδρα καταφέραμε κυρίως στο δεύτερο ημιχρονο να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Να γίνουμε τα Μελίσσια που ξέρει όλος ο κόσμος και να επικρατήσει δίκαια και καθαρά με 2-0 «τσεκάροντας» το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, Απομένει για εμάς ένα παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό, το οποίο συγκεντρώνει τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι. Θα επιδιώξουμε να ολοκληρώσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και κατόπιν να τα βάλουμε όα κάτω, όσον αφορά τον σχεδιαμσό της επόμενης σεζόν».

 
Πηγή : Abola.gr