Ο Χαραυγιακός επικράτησε και των Μελισσίων με 3 – 1 και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» πάντως ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, με τέρμα του Καλημέρη στο 15’, ωστόσο ο ιστορικός σύλλογος των νοτίων προαστίων κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου. Για την ακρίβεια ο Παρασκευόπουλος στο 40’ έγραψε το 1 – 1. Στο 55’ ο Χαραυγιακός μπήκε με σκοπό τη νίκη, με τον Κασιάνο να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 70’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1. Με τη νίκη αυτή ο Χαραυγιακός παρέμεινε στην δεύτερη θέση έχοντας 17 βαθμούς, ενώ τα Μελίσσια παρέμειναν στην 9η θέση με 8 πόντους μαζί με τη Νέα Ιωνία.
 
Χαραυγιακός: Βακερλής Ε., Τσέκος (46′ Τσαραούσης), Παρακευόπουλος, Μαραγκουδάκης, Βακερλής Π. (87′ Γιαννής), Γιαννόπουλος, Κασσιανός, Κούτρας (56′ Κούντου), Πλούμης (81′ Σακελλαρίου), Σπανός, Οκσίσογλου.
 
Μελίσσια: Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Καραμπίνης (70′ Σειτάι), Πάσσαρης, Πουλάκης, Μαφρέδας (67′ Κωβός), Παπαχρήστος, Μακρυπίδης (85′ Κυριακόπουλος Π.), Καλημέρης, Φακής Ι. (82′ Αναστασιάδης), Ντεντόπουλος
 
Πηγη : Abola.gr