Μελίσσια και Ήφαιστος Περιστερίου για την 9η αγωνιστική της ΕΠΣΑ, έμειναν στο 1-1, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς όμως να λείψει το γκολ και από τις δύο ομάδες.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 26΄με τον Γόνη να βρίσκει δίχτυα έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των Μελισσίων με κοντινό πλάσε στη μικρή περιοχή για το 0-1. Η ισοφάριση για τα Μελίσσια ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56΄με τον Πουλάκη να σκοράρει από κοντά.

Η μεγάλη φάση του αγώνα ήταν προς στο τέλος 92΄+, όταν τα Μελίσσια βγήκαν στην επίθεση με τον Καλημερη να σεντράρει, να βρίσκει τον Φακή Ι. και ο τελευταίος να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουβαρη.

Τα Μελίσσια με τον ένα αυτό βαθμό, αγκάλιασαν τους 9 βαθμούς, ενώ ο Ήφαιστος Περ/ριου έπιασε τους 16 βαθμούς μαζί με τον Χολαργό και τον Γ.Σ. Αργυρούπολης.

Μελίσσια: Νικολάου, Καραμπινης (46΄Πολυδωροπουλος), Μαυριπίδης, Πασσαρης, Πουλακης, Φακης Δ., Παπαχρήστος(67΄Κονομης), Αρβανιτης (63΄ Τουντα), Καλημερης, Φακης Ι., Μπαρμπουδης (46΄ Sehitaj).

Ήφαιστος Περ/ριου: Κουβαρης, Χαιδας, Λεβεντης, Daci(20΄Χιος), Φειδαιος, Τσατσα, Τζωρτζακακης(66΄ Papazani), Ζαφειρατος, Νησαριωτης, Mbrati (72΄Ζαγκλης), Γονης(62΄Καλκανακος).

 
Πηγη : Abola.gr