Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι του Αθηναϊκού με τα Μελίσσια στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς χάνοντας την πρώτη ευκαιρία με τον Σκούμα στο 11΄ όταν ο άσσος των γηπεδούχων σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε δίπλα από την εστία. Στο 15΄ τα Μελίσσια άνοιξαν το σκορ με σουτ του Καλημέρη μέσα από την περιοχή. Στο 29΄ ο Σκούμας απείλησε τον Νικολάου αλλά ο πολύπειρος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά.

Το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 67΄ το φάουλ του Ερέκι απέκρουσε ο Νικολάου ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μνωλικίδης είχε απάντηση στο σουτ του Φακή. Στο 70΄ έγινε το 1-1 με σουτ του Φυσσαράκη που κατέληξε στη γωνία του γκολκίπερ των Μελισσίων. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα σκληρό παιχνίδι με τον Αθηναϊκό να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Σκούμα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο 90′ αποβλήθηκε ο Βασιλείου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μανωλικίδης, Τσολάκος, Ζάχος, Βασιλείου, Φυσσαράκης, Λαζάρου (Βελλής 46΄), Τσονάκης (Λεπτάκης 87΄), Αγγελόπουλος, Στρατιδάκης, Ερέκι, Σκούμας.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Κωνσταντάκης (Μακρυπίδης 36΄), Καραμπίνης, Πουλάκης, Φακής Δ., Παπαχρήστος (Σεϊτάι 84΄), Τούντας (Κόνομη 74΄), Καλημέρης (Κουρεμάδας 87΄), Φακής Ι., Αρβανίτης.

 
Πηγη : Abola.gr